19 Май, 2023 23:00 5 369 12

Майк Тайсън прогнозира победителя от сблъсъка Фюри - Усик

  • майк тайсън-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт

Шампионите в тежка категория изглеждаха готови да се бият за всички пояси през април, докато отборът на украинеца не се оттегли, след твърде много претенции от британеца

Майк Тайсън прогнозира победителя от сблъсъка Фюри - Усик - 1

Легендата на бокса в тежка категория, Майк Тайсън, направи своята прогноза преди потенциална битка между Тайсън Фюри и Олександър Усик – и той няма съмнение кой ще излезе победител. Има малко хора в спорта, по-квалифицирани да изразят мнението си за големи мачове в тежка категория от Железния Майк. През 1987 г. Тайсън победи Тони Тъкър, за да стане безспорен шампион – същата корона, която Фюри и Усик преследват днес.

Шампионите в тежка категория изглеждаха готови да се бият за всички пояси през април, докато отборът на украинеца не се оттегли, след твърде много претенции от британеца.

Скорошното внимание в дивизията със синя панделка на бокса беше насочено към потенциална мегакарта в Саудитска Арабия за края на годината. Плановете предвиждат Дионтей Уайлдър да се изправи срещу Антъни Джошуа и Фюри срещу Усик в същата вечер – събитие без прецедент в историята на бокса.

Ако Циганския цар и украинеца се срещнат, Тайсън знае какво ще се случи.

„Тайсън Фюри ще спечели, той ще го надвие. Усик не може да бяга толкова дълго с него. Тайсън ще го измори, ще се качи върху него, ще го измори и след това ще го свали на земята. Усик няма да спечели титла. Усик няма да бъде Тайсън, който се движи и бяга, в даден момент от битката той ще трябва да се бие“, обяви Майк Тайсън пред iFLTV.

„Фюри е различен боец от Ей Джей, той ще бъде по-постоянен срещу Усик, но Ей Джей почти го спря с удари по тялото, Ей Джей го нараняваше с удари по тялото, но го правеше достатъчно често“, допълни Майк Тайсън.

Фюри не се е бил от декември миналата година, когато победи Дерек Чисора за трети път. Той изрази ясно желанието си за лятна битка, но намирането на подходящ опонент става проблематично.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    14 14 Отговор
    Mайки , велик си, помня мача ти с Тони Такър. Един от най-добрите ти съперници, но боя с Усик е политически и ти го знаеш. Усик ме е за тази категория. Ако не е украинец, който го хване, ще го бие. Слаб удар, посредствена техника. Жертвичка, с една дума. В друго време не бихме знаели, че съществува.

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Гендлин

    9 17 Отговор
    Усик е във отлична форма за разлика от джипси тулума,а Майкъл Джерард Тайсън просто не познава украинския боен дух!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Васик АтанасоВа

    9 14 Отговор
    Майк тайсън я да чуем с кои известни боксьори се е бил и какъв успех има че е легенда
    Най добрите боксьори в света това са украинските боксьори като се почне от братята
    Кличко ломаченко Усик и има още един който почина но няма да ви ко кажа него

    Коментиран от #8

  • 5 стоян георгиев

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    Хахахаха хоооо.посредствена техника викаш? Европейски световен и олимпийски шампион по бокс за аматьори....и тва далеч преди войната в украйна.ппсле обедини коланите в категория до 90 и след това стана шампион в тежка биеики два пъти джошуа.та явно е връзкар...хаххааха
  • 6 Христо

    13 11 Отговор
    Сашко Усик е гадна, зла, нацистка мутра. Дано Циганския крал го спука от бой, ако се стигне до мач между двамата.

    Коментиран от #12

  • 7 Сск

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    Не си реалист ,рашист! Усик е признат от когото трябва, само ушанките не могат да преглътнат този факт.След като помете своята категория се качи в супертежка и знаем какво стана. Фюрката според мен е фаворит в бой между двамата, но знае , че ако падне резила ще е пълен.
  • 8 Цоко

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "Васик АтанасоВа":

    Ти чуеш ли са беее празна главо
  • 9 Черно Тото.

    2 8 Отговор
    Ако голямата политика не се намеси, шансовете на Усик са " Колкото на парченце изтърван шоколад , настъпано от босо негърче , в градска тоалетна" . Тези двубои ги режисира мафията. Мога да дам следният пример. Някога като млад боксьор Касиус Клей (Мохамед Али) го е било страх от Сони Листън . Сони Листън е бил планина от мускули , и е трепал наред . Мафията нарежда на Сони да загуби неочаквано от младият кандидат. И събира парите от залаганията .
  • 10 Кобрата

    4 2 Отговор
    Залагам на Усик 100%
  • 11 Фънки

    3 1 Отговор
    Украинския боен дух е несломим. Сиганския крал ще лежи в нокаут.
  • 12 Робин

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Христо":

    Ти вероятно си от СССР 😗