Last news in Fakti

10 Юли, 2023 12:40 857 0

Погба представи новия екип на Ювентус и се направи на арабин

  • ювентус-
  • пол погба-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Французинът прекара изминалия уикенд именно в страната от Близкия Изток, но с ваканционна цел

Погба представи новия екип на Ювентус и се направи на арабин - 1

Халфът на Ювентус Пол Погба продължава да подхранва спекулациите, че може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Французинът прекара изминалия уикенд именно в страната от Близкия Изток, но с ваканционна цел. Самият Погба, който е мюсюлманин, качи серия от сторита в Инстаграм от посещението си в Саудитска Арабия, като в повечето от тях носи традиционното за местните облекло.

Посещението на полузащитника идва на фона на непрестанните слухове, че той може да премине в един от саудитските грандове. Според “Гадзета дело спорт” Ал-Итихад му е предложил тригодишен договор на обща стойност 100 млн. евро, като се смята, че от Ювентус ще оставят играча сам да реши бъдещето си. Джанлука Ди Марцио информира, че все още не е ясно дали той ще приеме офертата, но Фабрицио Романо уточнява, че близки до 30-годишния футболист източници са отхвърлили възможността за негов трансфер през това лято.

Междувременно, Погба днес ще започне предсезонната подготовка наравно със своите съотборници, след като досега по собствено желание тренираше самостоятелно, за да навлезе по-бързо във форма. Също така тази сутрин от “Старата госпожа” представиха новия си екип, който е предимно в бяло с розови и сиви хоризонтални ивици, вдъхновени от Монте Роза - втората по-височина планина в Алпите. Именно халфът е едно от рекламните лица в промоционалния клип, като това обикновено е знак, че по-скоро ще остане в отбора и през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА