Last news in Fakti

24 Юли, 2023 11:02 1 156 1

Oще един професионален ММА двубой бе провален заради реферска грешка (ВИДЕО)

  • мма-
  • тексас-
  • спорт-
  • хавиер гарсия-
  • елая джонс

В главната битка на събитието LFA 163, което се излъчваше по платформата UFC FIght Pаss, Хавиер Гарсия спечели временната титла в категория перо с победа със събмишън над Елая Джонс

Oще един професионален ММА двубой бе провален заради реферска грешка (ВИДЕО) - 1

Oще един професионален ММА двубой в щата Тексас бе провален заради реферска грешка. В главната битка на събитието LFA 163, което се излъчваше по платформата UFC FIght Pаss, Хавиер Гарсия спечели временната титла в категория перо с победа със събмишън над Елая Джонс.

Такъв е официалният резултат от битката, но имаше ли събмишън наистина? Реферът Джоел Охеда беше бърз и категоричен в решението си и сложи край на двубоя без да има вербално предаване, потупване, или загуба на съзнание.

След обявеният край на сблъсъка се вижда, че Джонс е напълно наред.

Спортната комисия в Тексас отново ще бъде обект на коментари, тъй като през март имаше още по-брутален реферски гаф, който можеше да доведе до по-големи проблеми. На събитието Fury FC рефъерът Франк Коладзо не видя, че единият от двамата бойци в клетката е изгубил съзнание и се наложи хора от тълпата да му крещят, че единият от гладиаторите в клетката вече е аут.

Само преди ден на събитие на UFC, но в Европа, главен рефер не обърна внимание на силен удар глава в глава между двама бойци, който предизвести края на битката.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саъдията си беш

    0 0 Отговор
    Абсолютно ОК.