Last news in Fakti

6 Август, 2023 09:30 1 378 2

Мартин Камбуров: Левски превъзхожда Лудогорец и ЦСКА, а Локо Пд ще е фактор през сезона

  • мартин камбуров-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • левски-
  • цска-
  • лудогорец

Очаквам да стане един хубав мач, защото и двата отбора са във форма

Мартин Камбуров: Левски превъзхожда Лудогорец и ЦСКА, а Локо Пд ще е фактор през сезона - 1

Голмайстор номер 1 в историята на българското първенство Мартин Камбуров сподели очакванията си за дербито между Локомотив Повдив и Левски. Двата тима се изправят един срещу друг днес на "Лаута".

“Очаквам да стане един хубав мач, защото и двата отбора са във форма. Мисля, че ще бъде интересно за зрителите на стадиона, както и тези пред телевизорите. Доволен съм от начина, по който започна Локомотив. Представят се на добро ниво до момента и мисля, че ще бъдат един от факторите през сезона, стига да няма повече продадени играчи. Смятам, че успяха да надградят през лятото. Запазиха ядрото си с някои изключения. Продадоха Пиер Зебли. Неговата позиция е специфична, а той пасна много добре. Там може би нещата ще се случат малко по-трудно, но като цяло се получава много добра сплав между българи и чужденци. Представят се много добре от началото на сезона и се надявам така да продължат”, заяви Камбуров пред “Мач Телеграф”.

“Точно такъв тип играч, като Зебли, едва ли има, но пък младото момче - Христо Иванов, стои много добре. Интелигентен е и успява да се включва в атаките. На мен ми харесва как играе и това, че му се дава шанс, е положително. Но нямаме човек като Зебли. Играчите от този тип вършат тежката работа и обират високите топки. Надявам се с по-интелигентна игра да се справят и да не се усеща неговата липса”, сподели любимецът на феновете на “смърфовете”.

“Левски взеха нови момчета и мисля, че имат дълбочина на скамейката. От това да играеш през 3-4 дни по-хубаво няма. Те имат възстановяване и отново мач. Почти не тренират, а това ги държи в кондиция и в добър ритъм. Видяхме, че отборите, които си отложиха мачовете, загубиха в европейските клубни турнири. Левски не си отложи предишните срещи и успя отново да победи. “Сините” имат и ротации в защитата. Въртят се бранителите, които играят. Левски са доста стабилен отбор. Тези, които влязоха от скамейката срещу Шкупи, се справиха добре. Тези, които започват в мачовете, не губят игрова кондиция. Те според мен са солиден отбор и превъзхождат и Лудогорец, и ЦСКА като игра от началото на сезона. Това е личното ми мнение”, завърши Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коментар

    4 3 Отговор
    на подстриган футболист. Искате ли друга характеристика.
  • 2 ФАКТ

    0 7 Отговор
    Камбуров е страхотен футболист.Перуката колко пъти го извика в националния отбор ?Въпреки ,че се отказа от активна спортна дейност и сега ще ниже голове.