Last news in Fakti

8 Август, 2023 17:33 1 115 0

Байерн Мюнхен изпуска Кейн, нападателят остава в Тотнъм?

  • хари кейн-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • байерн мюнхен

Лондончани вече отхвърлиха три оферти на баварците, като преговорите между двата клуба е имало и късно снощи

Байерн Мюнхен изпуска Кейн, нападателят остава в Тотнъм? - 1

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е все по-близо до това да остане в клуба поне до края на сезона. Голмайсторът е силно желан от Байерн Мюнхен, но двата клуба не могат да постигнат разбирателство за трансфер.

Лондончани вече отхвърлиха три оферти на баварците, като преговорите между двата клуба е имало и късно снощи. На този етап те не могат да се разберат за сумата, при която Кейн ще може да премине на "Алианц Арена". Последното предложение на Байерн беше на стойност 100 млн. евро плюс бонуси. Твърди се, че разликата между предлаганото от германския хегемон и желаното от Тотнъм е около 30 млн.

В същото време Кейн е категоричен, че иска да е наясно с бъдещето си до събота, когато започва сезонът във Висшата лига, твърди Дейвид Орнстийн. Ако дотогава Байерн и Тотнъм не са постигнали разбирателство, то той ще остане при лондончани. Към момента самият футболист все повече клони към оставане в Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА