Last news in Fakti

14 Август, 2023 17:00 1 203 5

ПСЖ приел офертата на саудитския Ал-Хилал за Неймар

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • ал-хилал

Бразилецът ще премине в Саудитска Арабия с трансфер за близо 90 млн. евро, който може да достигне 100 млн. евро заедно с включените бонуси

ПСЖ приел офертата на саудитския Ал-Хилал за Неймар - 1

Пари Сен Жермен е приел офертата на саудитския Ал-Хилал за Неймар, твърдят водещите френски спортни медии.

Бразилецът ще премине в Саудитска Арабия с трансфер за близо 90 млн. евро, който може да достигне 100 млн. евро заедно с включените бонуси.

Неймар вече е договорил личните си условия, като ще му бъде предложен 2-годишен договор с опция за още една година. Заплатата му ще бъде близо 100 млн. евро на сезон, пише "Екип".

Oчаква се Неймар да премине медицински прегледи в следващите часове и ако всичко е наред, още днес да пътува до Саудитска Арабия, за да подпише с Ал-Хилал, като той ще носи номер 10 в новия си отбор.

Наставник на саудитците е Жорже Жезус, а през това лято тимът привлече Сергей Милинкович-Савич, Калиду Кулибали, Рубен Невеш и Малком.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Територианец

    2 2 Отговор
    Още един западна към саудитите.
    Предполагам, че чалмите ще му удържат задължителния карнавал в Рио. 😜
  • 2 Е46ца

    4 2 Отговор
    Тия само за реклама ги вземат.Толкова пари за ония куц кон роналдо , сега и за този лигльо.
  • 3 Академика и Професора

    4 0 Отговор
    Това спортните журналисти тук, езиците ги нямат за нищо! Наставник на саудитците бил Жорже Жезус!?! Ама верно ли? Бившия португалски футболист и настоящ треньор по футбол официално се казва Жоржи Фернанду Пиньейру ди Жезуш или накратко Жоржи ди Жезуш.
  • 4 Е46ца

    2 3 Отговор
    Меси Дузпата е елементарен медиен балон.
  • 5 Пералнята

    3 0 Отговор
    ПСЖ купиха Неймар за около 300млн и сега го продават за 90млн, някой собственици на отбори от арабски произход май перат парички