Last news in Fakti

19 Август, 2023 23:10 1 607 8

ЦСКА надви Ботев Враца за първа победа на Ел Маестро

  • цск-
  • ботев враца-
  • футбол

Дюкенс Назон даде преднина на "червените" в 6-ата минута, Тобиас Хайнц се разписа в 84-ата минута

ЦСКА надви Ботев Враца за първа победа на Ел Маестро - 1

ЦСКА надви Ботев Враца с 2:0 мач от efbet Лига. Дюкенс Назон даде преднина на "червените" в 6-ата минута.

През второто полувреме Тобиас Хайнц се разписа в 84-ата минута, така норвежецът оформи и крайният резултат.

Освен трите точки за ЦСКА, това е и първа победа за Нестор ел Маестро след завръщането му в клуба.

Спас Георгиев опита да си изкара лесна дузпа като се стовари на земята в 2-ата минута. Съдията Георги Кабаков обаче видя това като симулация и му даде жълт картон.

В 6-ата минута ЦСКА се възползва отлично от грешка на Спас Георгиев в центъра на терена. Жираир Шагоян открадна топката и напредна, след което пусна пас към Дюкенс Назон, който прати топката в опразнената врата.

Нов добър шанс за ЦСКА дойде в 12-ата минута след заучено изпълнение на корнер, при което топката стигна по земя до Джонатан Линдсет. Той обаче не успя да нанесе добър изстрел.

Минута след това Красимир Тодоров пусна топката към Браян Переа, който остана очи в очи с Густаво Бусато и успя да го преодолее, пращайки топката в мрежата. Радостта на врачани бе кратка, тъй като веднага последва сигнал за засада, която се видя и в реално време. Попадението бе отменено.

В 27-ата минута ЦСКА отново бе близо до гола, след като Дюкенс Назон се справи с Луиз Соарес и открадна топката. Нападателят пусна към Тобиас Хайнц, който от границата на наказателното поле стреля, но Федерико Рубио блесна с чудесна намеса.

Три минути след това Спас Георгиев прати опасно центриране от десния фланг. Густаво Бусато направи няколко стъпки напред, за да улови топката.

В 35-ата минута Браян Переа се извиси над всички при изпълнение на ъглов удар и стреля силно с глава. Ударът му обаче попадна в средата на вратата и в ръцете на Густаво Бусато, който се справи.

Две минути по-късно Шагоян бе близо до гола. Топката попадна в него, след като бе избита при центриране. Той стреля от ръба на пеналтерията по земя, но Федерико Рубио отново спаси.

В самия край на полувремето Браян Переа прати центриране към Даниел Генов, който стреля с глава, но неточно.

В 51-ата минута Ботев Враца погледна към вратата на "червените". Спас Георгиев бе намерен с дълго подаване в наказателното на гостите. Спря си добре топката, но не успя да нанесе точен изстрел.

Веднага след това напрежението се прехвърли на отсрещната врата. Назон подаде към Фаетон, който шутира, но прати топката над напречната греда.

В 60-ата минута Дюкенс Назон стреля в средата на вратата и стражът на врачани се справи. Отбитата топка стигна до Станислав Шопов, който не намери опразнената врата. Неговият шут мина над напречната греда.

Десет минути след това Момчил Цветанов опита далечен изстрел, който мина над напречната греда на Густаво Бусато.

В 79-ата минута Хайнц имаше шанс да реши всичко в срещата. Той изведе Фаетон отдясно, след което отново получи. Хайнц нанесе силен изстрел по земя, който бе отразен от Федерико Рубио.

Шест минути преди края на срещата Дюкенс Назон бе изведен очи в очи със стража на Ботев Враца. Нападателят стреля мощно, но Федерико Рубио се справи с неговия удар. Топката обаче попадна в Тобиас Хайнц, който я прати в мрежата за 2:0 и сложи край на интригата.

В продълженията на мача Матиас Фаетон бе изведен на прекрасна стрелкова позиция, той остана сам срещу стража на врачани, но нанесе разочароващ удар над вратата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    7 8 Отговор
    Честито Цска
  • 2 КАТО НЕМА КИТ

    11 4 Отговор
    И ЦАЦАТА Е РИБА☝
  • 3 кленя

    10 4 Отговор
    две наши фатални грешки наказани от литекс и един кабаков пратен да не стане грешка,при първия гол на литекс никаква реакция от вар за засада,сами си вкарахме вълка в кошарата вместо да пометем безумно слабия литекс

    Коментиран от #4

  • 4 Знаеш ли

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "кленя":

    Първата ми мисъл,след като прочетох злобното ти писание беше,да те нахокам.Игра не Литекс а ЦСКА.Но пък по какво личеше ,че е ЦСКА-бели екипи,вратаря в синьо...Ние сме си виновни за подигравките.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    4 11 Отговор

    До коментар #4 от "Знаеш ли":

    Игра не цска , а цска ТИРЕ София или преименувания Литекс с маркетингова цел. Ганчев е искал този отбор да се казва Литекс - цска , а на 09 09 2016г цска ФАЛИРА!
  • 6 Фен на Копейкин шч.ики.ята

    1 1 Отговор
    Браво
  • 7 Шизофен 1914

    4 1 Отговор
    Някои отбори може да фалират,
    но моя любим отбор ЦПЗ (тире) София няма да фалира
  • 8 Нагласено

    1 1 Отговор
    Такива мачове са срам за бг футбола. От нагласени мачове няма никаква полза, жалко за хората във Враца.