Last news in Fakti

10 Септември, 2023 09:00 1 210 0

Нов кръг от евроквалификациите днес

  • футбол-
  • евро 2024-
  • мачове-
  • квалификации-
  • българия-
  • национален отбор

Неделната програма ще предложи общо девет срещи от пресявките за Европейското първенство догодина

Нов кръг от евроквалификациите днес - 1

Днес стартира шестият кръг от квалификациите за Евро 2024, което ще се проведе в Германия. Неделната програма ще предложи общо девет срещи от пресявките за Европейското първенство догодина. Те са разпределени в четири групи, като в Н ще се изиграят три двубоя, а в В, Е и G ще има по два мача.

Групата, която най-много вълнува родните фенове, е G, където от 19:00 часа българският национален отбор гостува на Черна гора в опит да запише първата си победа за този цикъл. В 21:45 часа ще започне и другият мач от групата за деня, който противопоставя Литва и Сърбия.

От останалите мачове най-голям интерес интерес предизвиква сблъсъкът от група В между Ейре и Нидерландия, чийто стартов час е 21:45. По същото време Гърция приема аутсайдера Гибралтар.

В група Е по-интригуващият двубой е този между Албания и Полша, чието начало е в 21:45 часа. Фарьорските острови и Молдова пък ще се изправят един срещу друг в 19:00 часа.

В група Н ще се изиграе най-ранния мач за деня - този между Казахстан и Северна Ирландия, който по програма е от 16:00 часа. Вторият двубой от групата, който стартира в 19:00 часа, ще бъде северното дерби между Финландия и Дания. Програмата в тази група приключва със срещата Сан Марино - Словения, чийто начален час е 21:45.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА