Last news in Fakti

15 Септември, 2023 09:36 1 368 0

Левандовски: Рекордите вече не са основната ми цел, а да се наслаждавам на футбола

  • роберт левандовски-
  • футбол-
  • барселона

Преди това се чувствах като машина, а тук отново се усещам като човек

Левандовски: Рекордите вече не са основната ми цел, а да се наслаждавам на футбола - 1

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски сподели, че се намира на етап от кариерата си, в който много повече се вълнува от постиженията на отбора, отколкото от индивидуалните отличия.

“Най-важното е да запазиш спомени, да съхраниш в паметта си всеки момент, всяка победа. Много се е изговорило за головете ми, особено след като подобрих рекорда на Герд Мюлер. Но рекордите вече не са основната ми цел. Стремя се да се наслаждавам на футбола. Може би ми остават две или три години от кариерата. Не ме разбирайте погрешно: още съм гладен за голове и победи. Но вече не се стремя към успеха на всяка цена”, заяви Левандовски.

Той призна, че в Барселона играта му се е променила.

“Преди това се чувствах като машина, а тук отново се усещам като човек. Имам договор за две години, с опция за още една. Саудитска Арабия? Дори не ми е минавало през ума да играя там. Щастлив съм в Барселона, както и семейството ми. Преди пандемията обмислях варианта да премина в клуб от МЛС, но след това се отказах от тази идея. След Барса ми е трудно да си представя подобен трансфер”, добави полякът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА