Last news in Fakti

29 Септември, 2023 08:00 1 592 0

Ювентус си намери заместник на Пол Погба

  • пол погба. ювентус-
  • футбол-
  • серия а-
  • пол погба-
  • ювентус-
  • тотнъм-
  • пиер-емил хьойберг

Много е вероятно французинът да получи тежко наказание, ако и втората му проба е положителна

Ювентус си намери заместник на Пол Погба - 1

Ювентус изглежда е избрал заместника на Пол Погба, който даде положителна проба за допинг и състезателните му права бяха спрени. Много е вероятно французинът да получи тежко наказание, ако и втората му проба е положителна. Именно заради това торинци вече са се насочили към халфа на Тотнъм - Пиер-Емил Хьойберг, пише "Кориере дело Спорт".

Новият спортен директор на "старата госпожа" Кристиано Джунтоли ще има среща в близките дни с агента на играча. На нея ще се обсъжда вероятността за евентуално преминаване на датчанина в Юве през януари.

От Тотнъм са склонни да преговарят за продажба на Хьойберг, който позагуби позиции при новия мениджър Анге Постекоглу и играе по-рядко. От началото на сезона той не е записал нито един мач като титуляр в Премиър лийг, а е използван основно като резерва.

Лондончани са поставили цена в размер на 30 милиона евро на Хьойберг. Джунтоли обаче смята, че тя е твърде завишена и ще опита да я свали. Друг вариант е торинци да опитат да вземат играча под наем до лятото. Първата задача обаче ще е да убедят Хьойберг да се съгласи с тяхната оферта и да договорят личните му условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА