Last news in Fakti

29 Септември, 2023 10:27 876 1

Вторият баща на Валери Божинов вариант за Етър

  • сашо ангелов-
  • футбол-
  • етър-
  • емануил луканов

За основен фаворит за поста се счита Сашо Ангелов, който за последно беше начело на Добруджа, но напусна през пролетта

Вторият баща на Валери Божинов вариант за Етър - 1

Треньорът на Етър Емануил Луканов обяви след домакинската загуба с 0:2 от Пирин, че не е имал разговор с управата за освобождаване от поста, но не изключва възможността „болярите“ да продължат сезона с нов наставник.

За основен фаворит за поста се счита Сашо Ангелов, който за последно беше начело на Добруджа, но напусна през пролетта. Друг вариант е бил Станислав Генчев, който обаче заявил, че на този етап няма интерес към позицията.

Ако се стигне до назначаването на 54-годишния Ангелов, това ще бъде негов четвърти престой като треньор на стадион „Ивайло“. Първият е през есента на 2008 г. Вторият е през сезон 2013/14, а третият е изключително кратък – само един мач през август 2016 г. Тогава той си тръгна, след като феновете изразиха категорична позиция, че не го желаят в клуба заради пристрастията му към местния съперник Локомотив (Горна Оряховица).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.