Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 10:47 1 743 0

Александър Везенков с първи думи след дебюта за Сакраменто Кингс

  • александър везенков-
  • спорт-
  • баскетбол-
  • нба-
  • сакраменто-
  • сакраменто кингс

Везенков престоя на паркета 11 минути

Александър Везенков с първи думи след дебюта за Сакраменто Кингс - 1

Александър Везенков направи страхотен дебют за Сакраменто Кингс. Българското крило стана най-резултатен за своя отбор при загубата с 99:112 от Торонто Раптърс в предсезонна контрола.

Везенков престоя на паркета 11 минути.

„Винаги е различно, когато играеш, а не гледаш по телевизията. Това беше първият ни мач от подготовката, все още се опитваме да съберем всички парчета заедно и да опитваме да играем добре. Очевидно, резултатът не беше най-добрият, но ние продължаваме да вярваме в процеса и в тренировките. Трябва да подобрим много неща, за да бъдем готови за първия ни официален мач за сезона.

Както казах и преди, това е различна игра от Евролигата. Независимо че още сме в подготовка, темпото е различно, малко по-бързо е. Макар да е напълно различно, всяко нещо има своята собствена красота.

Аз работя всеки ден, няма друг начин. Казвах го много пъти, трябва да се изправиш срещу това, ще има провали, благодатни моменти, просто трябва да преминеш през тях. Не очаквам от първия ден да бъда на 100%. Трябва да работя всеки ден, да остана концентриран ментално и да опитвам да помогна на отбора. С всеки мач се опитвам да стана по-добър и мисля, че ще е така.

Мисля, че философията на треньора и на отбора е върху защитата. Всеки в отбора, включително и аз, трябва да бъде наистина солиден с тази част от играта. Това трябва да е нашата идентичност. В нападение мисля, че той знае какво мога да правя, така че всичко ще бъде наред", коментира баскетболистът след срещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА