Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 19:20 1 052 3

Левски избра дестинация за зимен лагер

  • левски-
  • турция-
  • зимен лагер-
  • футбол

Столичният гранд води подготовка в Дубай през миналата зима, като тогава лагерът беше финансиран от спонсори

Левски избра дестинация за зимен лагер - 1

Левски ще се готви в Турция през зимата, научи Gong.bg. "Сините" са избрали южната ни съседка за дестинация, където да проведат лагера си по време на паузата в първенството.

Столичният гранд води подготовка в Дубай през миналата зима, като тогава лагерът беше финансиран от спонсори.

Преди това отборът, воден тогава от Станимир Стоилов, отново избра Турция за зимна подготовка, а след нея направи забележителен рейд в турнира за Sesame Купа на България, където на финала победи ЦСКА с 1:0.

На този етап все още не са уточнени всички детайли по предстоящия лагер на Левски, като това се очаква да стане в следващите седмици.

Последните мачове за годината в efbet Лига ще се изиграят в средата на декември, а първенството ще бъде подновено в средата на февруари.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    2 1 Отговор
    Ще ходят на Пампоровец.
  • 2 Стига бре

    3 3 Отговор
    Аз си мислех Доминикана, Малдиви, Бора Бора, даже може и кака Илияна да я преплакне след Тиквун! Те - Турция! Имате пари давай, давай! После феновете да издържат фамилията и всичките им е..чи на майката и щерките! Евала! Ово е стандарт
  • 3 Говедо

    1 0 Отговор
    Нормално е да се подготвят в родината си.