Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 20:20 2 217 4

Бившата съпруга на Дани Алвеш се отрече от него: За мен той е мъртъв!

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • затвор-
  • динора сантана

Видях много добре какъв е, страшно арогантен

Бившата съпруга на Дани Алвеш се отрече от него: За мен той е мъртъв! - 1

Бившата съпруга на Дани Алвеш Динора Сантана обяви, че за нея бившият десен бек е мъртъв и тя не иска да има нищо общо с него. Това изявление идва изненадващо на фона на това, че в предишни свои медийни изяви тя защитаваше Алвеш и твърдеше, че е уверена в неговата невинност. Самият бивш защитник продължава да е в затвор в Барселона по обвинения в изнасилване на 23 годишно момиче в края на миналата година. Също така Сантана обяви, че досегашните ѝ изказвания в защита на Алвеш са били директно диктувани от бившия ѝ съпруг.

“За мен той вече не съществува, мъртъв е. Аз винаги съм навеждала главата си, никога не съм правила скандали. Всичко, което казвах, го имам тук в “Уотсап”, беше насочвано от него: “виж, ти ще слезеш на летището…, ще отидеш при пресата и ще кажеш това и това. Когато излезеш от затвора, ще кажеш това, това и това. Никой не ме е натискал, направих го, за да помогна на бащата на своите деца. Но той ме използваше, дори когато му помагах,” обяснява в интервюто бившата съпруга.

След това Динора Сантана допълва, че се е почувствала изоставена и самотна, след като е направила жеста да се премести в Барселона заедно с общите им деца, като това е било тактика, за да се покаже, че Алвеш има корени в града и това да помогне да бъде освободен под гаранция.

“Той помоли да се преместим и ние го направихме. Вече гледах за училища за децата. Отидохме в затвора да го видим, след което веднага отхвърлиха молбата му за освобождаване и той изчезна. Просто така. Да бъдеш дете на предполагаем изнасилвач е доста неприятно. Искам той да изчезне от живота ми. Видях много добре какъв е, страшно арогантен,” заявява Сантана.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    4 3 Отговор
    Палестинец ли беше? Развълнуван и разтревожен ли е Холивуд? Бразилия е унижена?
  • 2 Трикси

    3 3 Отговор
    Каква красива жена! Ако бях мъж щях на ръце да я нося. Защо мъжете никога не са щастливи с жената до себе си, все търсят разнообразие?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Гориил

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Трикси":

    Ние знаем малко за мъжете. Порнографските списания съдържат малко информация за техните навици и инстинкти.
  • 4 Нур паша от Чечня

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Трикси":

    Защо мъжете никога не са щастливи с жената до себе си и все търсят разнообразие ли? Че тя му е била съпруга на Дани Алвеш между 2008 и 2011 г. Като не са женени какво да прави той?