Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 08:30 1 596 6

Издадоха заповед за арест на футболна звезда - не е платил награда на мъжа, намерил кучето му

  • ливърпул-
  • даниъл стъридж-
  • арест-
  • куче-
  • съд-
  • лос анджелис

През 2019 година Стъридж публично предложи парична награда на човека, който намери кучето му

 Издадоха заповед за арест на футболна звезда - не е платил награда на мъжа, намерил кучето му - 1

Съдът в Лос Анджелис издаде заповед за арест на бившия футболист на Ливърпул Даниъл Стъридж. Той е заподозрян в това, че не е платил награда на мъжа, намерил кучето му.

През 2019 година Стъридж публично предложи парична награда на човека, който намери кучето му. Померанът на играча е изчезнал от дома му в Лос Анджелис. Кучето е върнато на собственика от Фостър Уошингтън. За връщането на животното мъжът е трябвало да получи награда от 30 хиляди долара.

През декември 2021 година съд в Лос Анджелис нареди Стъридж да плати на Уошингтън обещаната сума, но той все още не е изпълнил това решение. В резултат на това съдът издаде заповед за задържането му.

34-годишният Стъридж носи екипа на Манчестър Сити, Челси, Болтън, Уест Бромич, Трабзонспор и Пърт Глори по време на своята кариера.

Между 2011 и 2017 година нападателят беше национал на Англия, като изигра 26 мача и реализира 8 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината!

    3 2 Отговор
    На Запад има закон, по който трябва да докладвате и да предадете предмети или пари на стойност над 10 евро на отговорния орган. В противен случай ще бъдете виновни за присвояване и ще загубите Правото си на Такса за Намиране!!! Да, в закона им има Такса за Намиране! Например, за артикули до 500 евро имате право на 5% такса, за всичко над тази сума се дължат 3%! Така че, ако откриете портфейл с 200 евро в брой, собственикът трябва да ви плати поне 10 евро като такса за намиране. Добре би било и в България да има такъв закон!

    Коментиран от #2

  • 2 Бегай

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Истината!":

    Добра идея,която подкрепям.Но кой закон в държавицата ни върши работа?! Всичко се ,преиначава ,заобикаля...Та най-вероятно и с тоя закон положението ще е същото..

    Коментиран от #5

  • 3 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    4 1 Отговор
    Направо да го връщат обратно на палмата...
  • 4 Мишо

    0 1 Отговор
    А защо забравяте Ливърпул
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хаджи Кyдошкy

    1 0 Отговор
    Померанът на играча струва 30 000 долара? Шъ го метна в океана тоя померан бе,,,