Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 20:30 1 335 0

Карло Анчелоти вече е подписал договор като селекционер на Бразилия

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • бразилия-
  • селекционер-
  • футбол

Новината идва на фона на спекулации от последните дни, че Реал Мадрид вече планира да задържи италианеца с нов договор за още два сезона

 Карло Анчелоти вече е подписал договор като селекционер на Бразилия - 1

Карло Анчелоти вече е подписал договор за поста на селекционер на националния тим на Бразилия. Информацията е на местното издание UOL Esporte, което се позовава на източници от федерацията на “селесао”.

Новината идва на фона на спекулации от последните дни, че Реал Мадрид вече планира да задържи италианеца с нов договор за още два сезона. По принцип настоящият контракт на Анчелоти с “белите” изтича в края на настоящата кампания.

Още през миналото лято от Бразилската федерация директно признаха, че чакат 64-годишния Анчелоти и дори искаха да го назначат по-рано. Това е и причината в момента “златистите” да са с временен селекционер в лицето на Фернандо Динис.

Досега се говореше, че Карлето има само устна договорка, но не и конкретен договор.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА