Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 21:00 1 139 2

Берое привлече нападател на Гремио

  • алдемир дос сантос ферейра-
  • ферейриня-
  • гремио-
  • берое-
  • футбол-
  • трансфер-
  • селекция

Предстои ми ново предизвикателство в Европа, каза Алдемир дос Сантос Ферейра

Берое привлече нападател на Гремио - 1

Нападателят Алдемир дос Сантос Ферейра – Ферейриня потвърди, че ще продължи своята кариера в българския Берое пред местното издание UOL.

"Предстои ми ново предизвикателство в Европа. През следващата година ще играя в България за отбора на Берое. Няма, търпение за тази крачка в моята кариера.

Знам, че отборът, в който отивам да играя има сериозни амбиции да играе в европейските клубни турнири, ако не още това лято, то през следващата година. Берое е много амбициозен проект, с който се надявам да постигна успех. Знам, че в Берое има много латиноамерикански футболисти. Вярвам, че те ще ми помогнат за по-бързата адаптация. Не знам много за българското първенство, но вярвам, че това ще бъде истинско предизвикателство, за да мога да покажа най-доброто, на което съм способен.

Познавам се с Дарлан, с когото до преди няколко месеца играехме заедно. Той премина в Левски. Ще се информирам от него за българския футбол и начина на живот в България“, заяви Ферейриня.

Според информацията на „UOL“ Ферейриня ще играе в Берое под наем до края на сезона.

В Берое работят по изваждането на работна виза на бразилския футболист.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    1 4 Отговор
    Берое е време да се прекръсти на Интер-Стара Загора.
  • 2 Браво на Берое!

    4 1 Отговор
    Това момче освен, че е младо (25 г.) е сериозен титуляр в Гремио (играе с №10), който вече е в бразилската Лига А. Ще гледат да го продадат в Европа явно в последствие.