Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 19:51 1 615 6

Гьозтепе официално обяви Станимир Стоилов за треньор на тима

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • треньор-
  • гьозтепе

В Гьозтепе Стоилов заменя Радомир Кокович. Ръководството на клуба от Измир е останало впечатлено от работата на Стоилов и неговия щаб на "Герена"

Гьозтепе официално обяви Станимир Стоилов за треньор на тима - 1

Гьозтепе официално обяви назначението на Станимир Стоилов за треньор на тима. Договорът на Мъри е за 2,5 години. В щаба на специалиста влизат Цанко Цветанов и Йончо Арсов.

В Гьозтепе Стоилов заменя Радомир Кокович. Ръководството на клуба от Измир е останало впечатлено от работата на Стоилов и неговия щаб на "Герена". Мъри изгради солиден отбор от футболисти, които бяха привлечени за без пари, а повечето от тях дойдоха втора или трета дивизия. Със "сините" Стоилов спечели Купата на България и отстрани многомилионната селекция на ПАОК в Лигата на конференциите.

"Гьоз Гьоз" заема шесто място във временното класиране на Първа лига на Турция. Отборът има 20 точки след 12 изиграни мача, като изостава на 10 от лидера Еюпспор. В състава личат имената на бившия нападател на Манчестър Юнайтед Маме Бирам Диуф, както и Исмаил Кьойбашъ, който има мачове за националния отбор на Турция. Част от тима е и Атънч Нюкан, който има два сезона в РБ Лайпциг.

В Гьозтепе има и футболист с български корени - вратарят Беркин Йозгюр. Той обаче не е основна част от състава.

Дебютът на Стоилов ще е на 26 ноември, неделя, срещу Тузласпор на стадион "Гюрсел Аксел" в Измир.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    Браво
  • 2 Кмета

    5 8 Отговор
    Историята се повтаря,българин е предал Левски!
  • 3 Камата

    2 1 Отговор
    ..... В Турция, в Турция....!
  • 4 Въгларово

    10 2 Отговор
    Една година безработен! През това време много европейски отбори търсиха и смениха треньори, и то не от вторите дивизии,само нашия си остана на село. Сега да видим дали ще си разиграва коня в Турция,както му се искаше и го правеше на Герена?
  • 5 дядо поп

    3 0 Отговор
    Айде , че догодина те чака Гьоттепе!
  • 6 Макавей Пухчев

    6 3 Отговор
    Мъри, достатъчно лицемерие и неефективен треньор. Скоро ще си търси нова работа