Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 19:00 4 156 4

Властите в Бразилия продължават да преследват Роналдиньо за пари, сметките му са празни

  • роналдиньо-
  • футбол-
  • бразилия-
  • власти-
  • полиция

Различни медии информират, че местните власти са наредили да бъде направена оценка на два имота на Роналдиньо, които се намират в Рио де Жанейро и родния му щат Рио Гранде до Сул, които евентуално да бъдат ползвани за изплащане на задълженията на бившия футболист.

Властите в Бразилия продължават да преследват Роналдиньо за пари, сметките му са празни - 1

Бившата звезда на Барселона и Милан Роналдиньо продължава да има много сериозни проблеми с властите в своята страна, като сега е изправен пред реалната възможност за конфискация на два от имотите му.

До тази ситуация се е стигнало, тъй като банковите сметки на бившия национал са празни, а той дължи сериозни суми като данъци към държавата. Различни медии информират, че местните власти са наредили да бъде направена оценка на два имота на Роналдиньо, които се намират в Рио де Жанейро и родния му щат Рио Гранде до Сул, които евентуално да бъдат ползвани за изплащане на задълженията на бившия футболист.

През ноември 2018-а година властите в Бразилия конфискуваха луксозни коли и произведения на изкуството, след като Роналдиньо и брат му Роберто де Асис Морейра не изплатиха сериозни суми по наложени глоби на неговата благотворителна организация.

Паспортът на бившия национал на страната бе отнет преди месец, след като той не съумя да изплати друго финансово наказание, наложено в случай с незаконно строителство в защитена зона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неблагодарници

    15 7 Отговор
    Роналдиньо даде толкова много за бразилския футбол .

    Коментиран от #2

  • 2 Ветеринарен психолог

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Неблагодарници":

    И много е откраднал. Е няма късмет.Ако беше в България щеше да показва среден пръст на главният прокурор,но в Бразилия има закони и правосъдие

    Коментиран от #3

  • 3 Мдааамм

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеринарен психолог":

    Дори и т.нар. бананови републики ни изпревариха по правосъдие.Срам!!!Трябва да се въведе ново понятие-"подбананова република"-РБ
  • 4 Факт

    0 0 Отговор
    Като се има предвид че той и феномена бяха най добрите футболисти които някога съм гледал буквално с класи над медийните лигльовци Меси и Роналдо ..на единия от който цял трябваше да гледа как му се подарява цяло едно световно само и само да го изкарат по добър от другия...така че Роналдиньо и Феномена ще си останат най великите футболисти играли някога футбол...освен това всичко което спечелиха го спечелиха с извънземните си качества...и нека всички фенове на меси и Роналдо да знаят че ако в Това време играеха Роналдиньо и Феномена сега никой нямаше да е чувал за меси и Роналдо...всъщност имаше период в който Роналдиньо играеше с меси в Барселона и тогава Никой не забелязваше кой е меси ..едва когато Роналдиньо си тръгна тогава медиите и Фифа решиха да издигнат две имена за интрига на феновете ...прескачайки други велики техни съвременници като Иниеста Шави Робен и още доста други ..и все пак да отбележа от към чисто футболни качества поне по мое лично неутрално мнение Кр.Роналдо беше по добрия футболист..за мен няма как един човек който е идеален и с дават крака и с главата да бъде сравняван с човек с един крак ...един футболист за да е велики трябва да може да играе и с двата крака...при меси това го няма ..така че за мен меси не може да бъде велик ..да уникален ляв крак имаше но това чукване на Ляво и държане на топката близо до левия крак..го притежават и много други футболисти като Марадона Робен Гарет Бейл...които бяха не по малко добри от меси ..