Last news in Fakti

5 Декември, 2023 17:00 935 1

Ръководството на наш клуб скочи на БФС заради глоба

  • футбол-
  • бфс-
  • крумовград-
  • глоба

Клубът недоволства заради наложената им глоба и обвиняват, че БФС поставя на карта съществуването на клубовете и подобни санкции

Ръководството на наш клуб скочи на БФС заради глоба - 1

Ръководството на Крумовград излезе с официална позиция след наложената глоба в размер на 5000 лева от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Клубът недоволства заради наложената им глоба и обвиняват, че БФС поставя на карта съществуването на клубовете и подобни санкции.

Позицията на Крумовград:

Изявление от Ръководството на ПФК Крумовград

Уважаеми привърженици на най-великата игра,

С изумление разбрахме за наказанието, което дисциплинарната комисия към БФС наложи на нашия клуб. Глобени сме с 5000 лева, защото в 92-ата минута на мача с Берое децата, които гонеха топките около терена, се бяха скрили от проливния дъжд.

Огромна финансова санкция за провинение, което в никакъв случай не е повлияло за нормалното провеждане на мача. Централният терен на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика” е изграден така, че в непосредствена близост до края на игрището има мрежи и когато топката напусне терена трябват секунди, за да бъде подновена играта.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    2 0 Отговор
    Оставка на цялото мафиотско управление на БФС