Last news in Fakti

5 Декември, 2023 21:15 994 7

Изпълнителният директор на ЦСКА: Не искаме Драганов или Гидженов да свирят мача с Лудогорец

  • филип филипов-
  • цска-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • драгомир драганов-
  • радослав гидженов

В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона

Изпълнителният директор на ЦСКА: Не искаме Драганов или Гидженов да свирят мача с Лудогорец - 1

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, даде мнението си за победата с 1:0 над Славия като гост в мач от осминафиналите на Sesame Купа на България. Той заяви, че не желае Драгомир Драганов и Радослав Гидженов да свирят предстоящия мач от първенството срещу Лудогорец.

„Според мен стана един грозен мач, който не беше хубав за гледане нито от нас, нито от феновете. Нашата задача днес беше да продължим за Купата на България. Не стана най-футболния мач и не мисля, че съдията по някакъв начин е ощетил отбора на Славия“, заяви Филип Филипов.

„Не мога да дам обяснение за това, което е станало в тунела, защото не съм бил там. Бях горе. Докато сляза, всичко беше свършило“.

„Двата мача бяха различни. Всяка грешка за Купата е равно на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за следващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще поиска отлагане на срещата. Един от техните директори го заяви. Ако Лудогорец поиска отлагане, ние нямаме право на мнение, защото в правилника се казва, че европейският участник има право на отлагане. Мисля, че мач в неделя ще има. Нашата позиция е, че нашият отбор не иска мачът да бъде ръководен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха“, заяви още той.

„Аз щом отворих съдиите видях Николо Попов. Ние сме последния отбор, който ще тръгне да променя съдии. Ние нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И миналата година заявихме за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб. Когато се бориш с шампион и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташунко сапа

    2 0 Отговор
    А защо ли ? А със Славия може.
  • 2 Фильо футболиста

    4 2 Отговор
    Тоя "голям футболист" иска пак Никола Попов да свири срещу Лудогорец. Пак да им удари едно солидно рамо, както направи в мача със Славия.
  • 3 Чорбев

    4 4 Отговор
    ЦСКА цял живот го подкрепят, откакто комунистите начело с Георги Димитров го създадоха.
  • 4 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Най добре мача между МЕНТЕТО и Лудогорец да го свири Ганчев!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.