Last news in Fakti

17 Декември, 2023 12:11 923 2

Лудогорец вади 800 000 евро за защитник от Косово

  • лудогорец-
  • защитник-
  • оферта-
  • косово-
  • делова

Делова има и 7 двубоя за националния отбор

Лудогорец вади 800 000 евро за защитник от Косово - 1
Снимка: Kosovar Football

Лудогорец е изпратил оферта в размер на 800 000 евро за централния защитник на Балкани - Лумбард Делова. Това би го превърнало в най-скъпия футболист в историята на Косово, твърдят местните медии, предава sportal.bg.

Разградчани обаче ще имат сериозна конкуренция за подписа на играча. Ню Йорк Сити също проявява интерес към Делова, като американският клуб е предложил близо един милион евро за правата на бранителя.

24-годишният защитник взе участие и в двата мача между Лудогорец и Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Вероятно именно тогава "орлите" са останали впечатлени от изявите му, въпреки че в реванша българският шампион разби косоварите с 4:0. Делова има и 7 двубоя за националния отбор на Косово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зелен със ски

    0 1 Отговор
    Тези пари са от заниженото заплащане на труда на работниците,които може и след 300 години да започнат да си търсят правата.
  • 2 електрошок

    0 0 Отговор
    Някой защитник от Кения няма ли да си вземе лудия горец?!