Last news in Fakti

11 Януари, 2024 14:00 1 823 0

Антъни Джошуа се бори с хибрид между лъв и тигър - лигър и позира със змия в Дубай

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • лигър-
  • спорт-
  • франсис нгану

 Британската боксова звезда несъмнено ще започне подготовката си за предстоящия двубой с ММА боеца, превърнал се в боксьор, Франсис Нгану през март

Антъни Джошуа се бори с хибрид между лъв и тигър - лигър и позира със змия в Дубай - 1

Антъни Джошуа се бори с рядко животно в играта на дърпане на въже и загуби. Това се случи по време на посещение на боксьора в екзотична зоологическа градина в Дубай. Британската боксова звезда несъмнено ще започне подготовката си за предстоящия двубой с ММА боеца, превърнал се в боксьор, Франсис Нгану през март. Битката бе обявена наскоро.

Преди да започне тренировките си обаче, Джошуа беше забелязан да се наслаждава на престоя си в Дубай, като се отби в екзотична зоологическа градина заедно с бивша футболна звезда. Джошуа публикува снимки от зоологическата градина Fame Park в Дубай, заедно с бившия италиански футболен национал Алесандро Дел Пиеро да се запознава с някои от животните.

При едно от заниманията в зоологическата градина Джошуа опита да се бори с лигър - хибрид между лъв и тигър - в игра на дърпане на въже, която загуби! След това Джошуа гордо позира с табелка с надпис "Загубих", преди да предаде отговорността на Дел Пиеро, който също не успя да победи звяра.

Освен дърпането с въже, британският боксьор храни бебе лъв и позира на трон с огромна змия. Фотографите уловиха и момента, в който Джошуа погали бебе мече и държеше ленивец, като през цялото време позираше с широка усмивка.

В събота беше официално потвърдено, че Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану ще се състои в 10 рунда в Саудитска Арабия. Ей Джей заяви интереса си към двубоя с Нгану, след като бившата звезда на UFC проби в топ 10 на WBC в тежка категория след първия си професионален боксов мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА