Last news in Fakti

12 Януари, 2024 06:28 1 359 2

Стана ясно кой е новият бразилец в Левски

  • фабио лима-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция

Това е бразилското крило Фабио Лима, който се очаква днес да пристигне в София и да парафира със "сините"

Стана ясно кой е новият бразилец в Левски - 1

Роналдо все още не е подписал договор с руския Ростов, но Левски вече уреди негов заместник. Това е бразилското крило Фабио Лима, който се очаква днес да пристигне в София и да парафира със "сините".

27-годишният футболист е свободен агент, а за последно е играл в ABC, където е бил съотборник с бившия нападател на ЦСКА - Евандро. Тимът се състезава в трета бразилска дивизия. За последните две години Фабио, който е с по-силен ляв крак, има общо 87 мача с 11 гола и 6 асистенции.

Лима ще премине задължителните медицински изследвания преди да подпише, а в събота ще бъде представен официално.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зико

    0 1 Отговор
    Ман ван Гал
  • 2 Сандо

    1 1 Отговор
    За тези пари трябваше да вземат 3-4 бразилчета по на 18-19 години,с качества и обещаваща кариера.Като за нашите стандарти,разбира се.От тях двама да бяха успели,Левски щеше да е направил удар.А сега какво можеш да очакваш от футболист,който е в началото на края на кариерата си - да го пенсионираме в България ли?