Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 21:00 1 276 1

Жозе Моуриньо е кандидат за треньор на Байерн Мюнхен

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • томас тухел

Баварците допуснаха тежка загуба с 0:3 от Байер Леверкузен в събота и вече изостават на пет точки от "аспирините" в битката за титлата в Бундеслигата

Жозе Моуриньо е кандидат за треньор на Байерн Мюнхен - 1

Бъдещето на Томас Тухел начело на Байерн Мюнхен е под сериозна въпросителна. Баварците допуснаха тежка загуба с 0:3 от Байер Леверкузен в събота и вече изостават на пет точки от "аспирините" в битката за титлата в Бундеслигата.

Наред с това отборът не играе добре и непрестанно търпи критики за представянето си. В началото на сезона баварците отпаднаха от Купата на Германия след загуба от третодивизионния Заарбрюкен, а в Шампионската лига са на осминафинал срещу Лацио.

Много е вероятно при провал в първенството специалистът да бъде уволнен, макар да има договор до лятото на 2025 година. Кандидат за неговата позиция е Жозе Моуриньо, твърди главният редактор на "Билд" Кристиян Фалк. Специалния е започнал да учи немски език.

В миналото португалецът е флиртувал с треньорския пост на "Алианц Арена". Той би се радвал да спечели и Бундеслигата, след като вече е триумфирал с титлата в Испания, Италия, Англия и Португалия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай

    2 3 Отговор
    Е Байерн ще е поредния опропастен...