Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 12:30 783 3

Моуриньо учи немски и чака обаждане от Байерн Мюнхен

  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • кристиан фалк

Това твърди приближеният до баварския клуб журналист от “Билд” Кристиан Фалк

Моуриньо учи немски и чака обаждане от Байерн Мюнхен - 1

Доскорошният треньор на Рома Жозе Моуриньо има желание да застане начело на Байерн (Мюнхен). Това твърди приближеният до баварския клуб журналист от “Билд” Кристиан Фалк.

“Чух, че Моуриньо учи немски. Той неведнъж е показвал към интерес към треньорския пост в Байерн. След Португалия, Италия, Англия и Испания, за него е предизвикателство да спечели титлата и в Германия”, написа Фалк в социалните мрежи.

Специалния е свободен, след като беше уволнен от Рома на 16 януари. Той веднага получи примамливо предложение да продължи кариерата си в Саудитска Арабия, но го отказа.

Ръководството на Байерн е неодовлно от работата на Томас Тухел, а критиките към наставника се засилиха още повече след тежката загуба с 0:3 от Байер (Леверкузен) през уикенда.

Баварците са на второ място в Бундеслигата, на 5 точки зад Байер. В Шампионската лига отборът преодоля групите и му предстоят осминафинални двубои с Лацио.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    1 1 Отговор
    Да учи арабски и суахили.В Байрен не говорят немски.
  • 2 хммм

    1 0 Отговор
    Аз пък чакам обаждане от Лолита.
  • 3 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    0 0 Отговор
    Ей, Моу, шпрехен зи дойч?