Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 13:30 787 0

Засилена охрана опази президента на Барселона от гневни фенове

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • гранада-
  • охрана-
  • фенове

В неделя шампионите на Ла Лига направиха 3:3 с намиращия се в зоната на изпадащите Гранада, при това като домакини

Засилена охрана опази президента на Барселона от гневни фенове - 1

Президентът на Барселона Жоан Лапорта прекара много тежка вечер при новата грешна стъпка на водения от Шави отбор. В неделя шампионите на Ла Лига направиха 3:3 с намиращия се в зоната на изпадащите Гранада, при това като домакини.

“Ел Чирингито” съобщава, че по време на самата среща недоволни фенове, намиращи се в близост до ложата, са изразили бурно недоволството си от ръководителите на клуба, които по това време са гледали мача. Някои от тях даже са направили опит да се приближат до Лапорта, заради което се е наложило подсилване на охраната за всеки случай.

След двубоя пък Лапорта и неговият заместник Рафа Юсте са влезли в съблекалнята на отбора, за да изразят разочарованието си. “Радио Каталуня” твърди, че президентът е повишил тон.

В крайна сметка Лапорта беше забелязан да си тръгва от стадиона около час и половина след края на мача.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА