Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 14:30 1 327 0

Бивш нападател на Египет и Тотнъм със сериозна атака към Салах

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • египет-
  • тотнъм-
  • хосам мидо

Според Мидо, нападателят на Ливърпул няма характер и не е лидер на терена

Бивш нападател на Египет и Тотнъм със сериозна атака към Салах - 1

Бившият нападател на Египет и Тотнъм – Хосам Мидо, атакува сериозно настоящата звезда на „фараоните” Мохамед Салах. Според Мидо, нападателят на Ливърпул няма характер и не е лидер на терена.

„Дали Салах е лидер на Египет, като Меси за Аржентина? Салах е голямата звезда на Египет, но прави ли това, което прави Меси с Аржентина. Прави ли Салах за Египет това, което Роналдо прави за Португалия? Салах се разви психически, но никога не е бил лидер на терена. Доказателство за това е, че той никога не получи капитанската лента в Ливърпул. Запитайте се защо това е така? Не казвайте, че причината е фактът, че той е чужденец, тъй като това не е фактор в английския футбол и има достатъчно доказателства. Това че стана капитан на Египет му повлия негативно. Той щеше да има повече свобода и по-малко напрежение, ако не бе взимал лентата”, коментира Мидо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА