Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 15:00 711 2

ПСЖ вече подготвя своя резервен план без Килиан Мбапе

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • футбол

Вече стана ясно, че Мбапе е уведомил шефовете на френския клуб, че ще си тръгне

 ПСЖ вече подготвя своя резервен план без Килиан Мбапе - 1

Ръководството на ПСЖ подготвя своя резервен план без Килиан Мбапе. Парижани са започнали да се готвят още от декември миналата година, в случай че нападателят реши да не удължи договора си и да напусне като свободен агент след края на сезона.

Вече стана ясно, че Мбапе е уведомил шефовете на френския клуб, че ще си тръгне.

От ПСЖ обаче планират да направят три големи трансфера през лятото. На "Парк де Пренс" ще привлекат топ футболист в атака, който да замени Мбапе. Счита се, че най-желан е Виктор Осимен от Наполи. Нигериецът вече загатна, че е взел решение да напусне Неапол след края на сезона.

Френският клуб ще привлече още вътрешен полузащитник и млад централен защитник. Опция за халф е Бернардо Силва от Манчестър Сити. За бранител се спекулира с Матайс де Лихт от Байерн или Лени Йоро от Лил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И сега кво?

    2 0 Отговор
    Радост!!! Още нищо не са писали за Везенков.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.