Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 10:30 1 571 0

Фамилия Ганчеви привика Ел Маестро, казаха му истини в очите

  • цска-
  • нестор ел маестро-
  • футбол-
  • черно море-
  • арда-
  • купа на българия

Сърбинът е получил ултиматум, ако се издъни в два от следващите три мача

Фамилия Ганчеви е привикала треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, за да му бъдат казани някои истини в очите. Сърбинът е получил ултиматум, ако се издъни в два от следващите три мача, пише БЛИЦ.

Става въпрос за гостуването на Варна на Черно море и домакинството с Арда за Купата. Мачовете са на 24 и на 18 февруари.

Преди това, утре, ЦСКА приема Ботев Враца за старта на пролетния дял в елита.

Публична тайна е, че Ел Маестро взима най-високата заплата, давана на треньор в Борисовата градина в ерата на Гриша Ганчев.

Нестор е любимец на бизнесмена и поради тази причина през лятото бе върнат в ЦСКА.

Търпението и на Ганчеви обаче вече е започнало да се изчерпва. От своя страна Нестор не смеел да гъкне пред началниците си, които му редят селекцията. Той веднъж се издъни именно с трансферите. В началото на септември по негово настояване ЦСКА взе Емануел Шакич. Защитникът хич не се понрави на феновете, включително и на ръководството. Трансферната греда дала нов коз в ръцете на началниците, че именно те, а не Ел Маестро трябва да се занимават със селекцията.

Освен това Гриша и Данаил Ганчеви се били подсигурили с треньорския пост. Те имали вариант за заместник на Нестор. Не ставало въпрос обаче за Стамен Белчев, уточняват запознати.

„При две загуби от Черно море и Арда ще има треньорска рокада“, прогнозират във футболните ни среди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА