Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 11:12 702 1

Левски не спира със селекцията - преговаря с аржентинец и бразилец

  • левски-
  • селекция-
  • футбол-
  • николай костов

Първият е крило, а вторият централен нападател

Левски не спира със селекцията - преговаря с аржентинец и бразилец - 1

Левски продължава усилената си работа по селекцията. В момента "сините" преговарят с аржентинец и бразилец. Първият е крило, а вторият централен нападател. Отборът има нужда от подсилване в тези зони, тъй като 26-кратният шампион на България продаде двама флангови играчи - Уелтон в Гамба Осака и Роналдо в Ростов, а към изхода на "Герена" гледа и Рикардиньо.

До момента Левски привлече четирима нови. Това са Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович.

За селекционните планове на клуба говори и агентът Джери Перейра, който спомогна за привличането на бразилските играчи на "Герена", както и за продажбата на трима от тях. Той разкри, че в Левски може да пристигнат още негови сънародници, но и аржентинци.

Мажоритарният собственик Наско Сираков пък сподели, че се гледат голям брой играчи, като желанието му е да бъдат привлечени поне още петима. Трансферният пазар у нас затваря на 29 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.