Last news in Fakti

2 Март, 2024 19:24 1 652 2

Ливърпул постигна драматична победа въе Висшата лига (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • футбол-
  • висшата лига-
  • нотингам форест

Единственото попадение в двубоя бе реализирано дълбоко в добавеното време на срещата, а негов автор бе влезлият като резерва уругваец Дарвин Нунес

Ливърпул постигна драматична победа въе Висшата лига (ВИДЕО) - 1

Ливърпул постигна драматична победа с 1:0 при гостуването си на Нотингам Форест от 27-ия кръг на Висшата лига.

Единственото попадение в двубоя бе реализирано дълбоко в добавеното време на срещата, а негов автор бе влезлият като резерва уругваец Дарвин Нунес.

Ливърпул постигна драматична победа въе Висшата лига (ВИДЕО)

Двубоят вървеше към 0:0, когато в деветата минута на добавеното време Ливърпул стигна до победния гол.

Алексис Мак Алистър центрира в наказателното поле на домакините, където Дарвин Нунес беше изпуснат и с глава вкара топката във вратата на Матц Селс.

Ливърпул постигна драматична победа въе Висшата лига (ВИДЕО)

След драматичния успех тимът на Юрген Клоп увеличи преднината си на върха, като събра 63 точки.

Ливърпул постигна драматична победа въе Висшата лига (ВИДЕО)

В момента тя е четири точки пред Манчестър Сити, който е с мач по-малко и утре се изправя срещу Манчестър Юнайтед, и пет точки пред Арсенал, който играе в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    7 0 Отговор
    Наистина беше късмет Ливърпул да вкарат дори и след края на продължението, но всеизвестно е, че късметът спохожда непримиримите...
  • 2 Сатана Z

    5 1 Отговор
    Много здрав мач беше,до 80та минута ,когато вратаря на Форест легна на земята и чакаше мача да свърши в 90та минута ,но съдията даде 8 минути + за лежанката и хоп,хитрата сврака с гол 10 секунди преди да надуе свирката.