Last news in Fakti

1 Април, 2024 15:00 1 741 3

Шакира изгледа на живо финала между Григор Димитров и Синер

  • шакира-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • григор димитров-
  • спорт-
  • яник синер

Горещата колумбийка изгледа на живо финала между между Григор Димитров и Яник Синер, който бе спечелен от италианеца с 6:3, 6:1

Шакира изгледа на живо финала между Григор Димитров и Синер - 1
Снимка: Instagram

Една от най-големите звезди в шоубизнеса Шакира записа името си сред знаменитостите, които посетиха турнира от сериите “Мастърс 1000” в Маями.

Горещата колумбийка изгледа на живо финала между между Григор Димитров и Яник Синер, който бе спечелен от италианеца с 6:3, 6:1.

Шакира не остана незабелязана за камерите, която я снимаха на трибуните. В един момент тя отдели време да се снима с млад фен, носещ фланелка на националния отбор на Аржентина.

Певицата и преди е демонстрирала своята любов към тениса. Миналата година, докато прекарваше лятото си в Англия, тя отиде да гледа полуфинала на “Уимбълдън” между Карлос Алкарас и Даниил Медведев.

Тазгодишното издание на “Маями Оупън” привлече вниманието и на други големи имена, като футболиста Неймар, дъщерята на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп - Иванка, звездата на Маями Хийт Джими Бътлър, боксовата легенда Майк Тайсън, бившия капитан на Барселона и настоящ играч на Интер Маямия Серхио Бускетс и бившите №1 в женския тенис Линдзи Дейвънпорт и Серина Уилямс. Носителката на 23 титли от Големия шлем подкрепяше Григор Димитров от трибуните по време на мача му с Александър Зверев на полуфиналите, а след края му си поговори с българина и сърдечно го прегърна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3 я съдиха данъчните с джей ло ,

    0 1 Отговор
    крадат и не плащат данъци . и григор крие . ако можеше всеки път да е 2 в голям турнир . щеше да си върне радостта на публиката . тайсън долар данък не внася . хахахаха
  • 2 Цецо

    5 0 Отговор
    Сигурно я сърби ...... ухото!?
  • 3 Аз го гледах

    3 0 Отговор
    На живо по телевизията, ама нищо не пишете за мен…