Last news in Fakti

12 Юни, 2024 10:10 521 1

Ерик тен Хаг остава в Манчестър Юнайтед

  • манечстър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • футбол

54-годишният нидерландец ще се задържи на поста

Ерик тен Хаг остава в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Манечстър Юнайтед Ерик тен Хаг ще остане в клуба, твърди Дейвид Орнстийн, който бе от първите съобщили новината. Специалистът начело на "червените дяволи" е убедил ръководството, че заслужава да му бъде даден шанс и ще му бъде гласувано доверие.

54-годишният нидерландец ще се задържи на поста, тъй като игра два финала с Манчестър Юнайтед, а се смята, че контузиите в отбора са причината за някои слаби резултати и генерално колебливия сезон. Друг плюс на Тен Хаг се смята, че е развитието на младите играчи в лицето на Коби Мейно и Алехандро Гарначо.

Треньорът ще остане в Манчестър Юнайтед, а скоро ще започнат и преговорите за нов договор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Йесссс. Тоя окончателно ще ги забули. Остава да купи само друг като Антони