Last news in Fakti

12 Юни, 2024 13:00 716 3

Появи се фаворит за треньор на Локо Сф

  • иван колев-
  • футбол-
  • локо сф-
  • локомотив софия

66-годишният специалист трябва замени Красимир Балъков

Появи се фаворит за треньор на Локо Сф - 1

Бившият селекционер на младежкия национален отбор на България по футбол Иван Колев е фаворит за нов старши треньор на елитния Локомотив София, твърди БТА, позовавайки се на източник от клуба.

66-годишният специалист трябва замени Красимир Балъков, който напуска, след като води състава в последните пет кръга от изминалия сезон и помогна на "червено-черните" да запазят мястото си в efbet Лига.

Опитният наставник познава добре обстановката при "железничарите", които изведе до 28 победи в 64 мача за два сезона в периода 2020-2022 година.

За последно Колев работи като временен старши треньор на Славия за два месеца от септември до октомври миналата година.

Локомотив София се очаква да започне лятна подготовка на 17 юни. На този етап на разположение са 16 футболисти с договори, но все още няма яснота около селекцията заради финансовите проблеми, свързани с оттеглянето на един от основните спонсори на клуба. Ръководството в момента води преговори за привличането на нов спонсор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боце

    4 0 Отговор
    Сложете сина на Величков и хранилката да продължава
  • 2 Смех

    1 2 Отговор
    На това селско отборче ли му викате елит 🤪
  • 3 Ивелина

    0 0 Отговор
    Един и същи текст по всички сайтове! Кой от кого преписва?