Last news in Fakti

12 Юни, 2024 11:30 459 0

Три водещи клуба от Премиър лийг с интерес към нападател на Порто

  • премиър лийг-
  • порто-
  • еванилсон-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • тотнъм

Със сигурност Еванилсон ще бъде доста заинтригуван, ако получи оферта от някой от тези три клуба

Три водещи клуба от Премиър лийг с интерес към нападател на Порто - 1
Снимка: БГНЕС

Три водещи клуба от Премиър лийг се интересуват от нападателя на Порто Еванилсон. 24-годишният бразилец направи много силен сезон, в който отбеляза 25 гола и това е привлякло вниманието на Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм, съобщава "Жорнал де Нотисиас".

Не е тайна, че Ман Юнайтед търси нов нападател, който да се конкурира с Расмус Хойлунд в предни позиици и на "Олд Трафорд" смятат, че Еванилсон може да бъде този играч. В Челси също тъсрят футболист за атаката, който да е алтернатива на Николас Джаксън, а в Тотнъм също се оглеждат за варианти за подсилване на нападението си.

Със сигурност Еванилсон ще бъде доста заинтригуван, ако получи оферта от някой от тези три клуба. Бразилецът иска да мине на по-високо ниво в кариерата си и с удоволствие би опитал късмета си в Премиър лийг.

Големият проблем пред евентуален негов трансфер може да бъде фактът, че той има клауза за откупуване на стойност 100 млн. евро и Порто трудно ще бъде убеден да изпусне един от най-важните си играчи за по-малка сума. Не е ясно обаче дали някой от тримата кандидати за подписа му ще бъде склонен да плати толкова пари за играч, който все още не е чак толкова доказано име в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА