30 Август, 2024 11:30 1 229 1

ЦСКА обяви раздялата с футболист

  • симеон александров-
  • цска-
  • футбол

Младият футболист, който през настоящия сезон записа три мача за втория отбор на "червените", приключва своето участие в клуба след две години

ЦСКА обяви раздялата с футболист - 1

ЦСКА обяви раздялата със Симеон Александров по взаимно съгласие. Младият футболист, който през настоящия сезон записа три мача за втория отбор на "червените", приключва своето участие в клуба след две години. Ето какво написаха от клуба в официалния си сайт:

"ЦСКА се раздели по взаимно съгласие със Симеон Александров на 29.08.2024 г. През настоящия сезон младият футболист изигра 3 мача за ЦСКА II. Александров се присъедини към ЦСКА през 2022 година и дебютира на 15 октомври 2022 г. при победата с 4:0 над Хебър Пазарджик.

Желаем успех на Симеон Александров!"


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очевидец храбър

    4 0 Отговор
    У нас в кочината, всяко чудо е за 3 дни. Никой няма да остави Томаш на спокойствие! Другото, което е НАЙ-ВАЖНО, поне десет човека от футболистите в отбора на ЦСКА са ИЗЛИШНИ !!! С този отбор в момента, и Господ да дойде, не може да направи НИЩО !!!! Съдбата на Сашко ще е същата като на Акрапович. Любо Пенев е сърбал попарата и затова тарикатски им каза, че няма да се хваща на въдицата за пореден път! Нека сега всеки си отговори – Защо не допуснаха Домусчиев преди 14 години да закупи ЦСКА, при това той си е потомствен ЧОРБАР !!! А го дадоха на добрият вълк Лупи, а после и на пернишките гърнета от Титан !!! Така е в ръководството на чорбата, схемите и далавери за изкарване на бързи пари !!! Защото футболен ум и разум с пари, не се купува, той се учи и е само за можещите !!!