19 Септември, 2024 12:30 512 0

Ас притесни Ман Сити, под въпрос е за Арсенал

  • кевин де бройне-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • арсенал

Белгийският плеймейкър беше сменен на почивката, след като получи травма в края на първото полувреме

Ас притесни Ман Сити, под въпрос е за Арсенал - 1

Кевин Де Бройне е под въпрос за предстоящия сблъсък на Манчестър Сити с Арсенал, след като получи контузия по време на нулевото равенство в Шампионската лига с Интер. Белгийският плеймейкър беше сменен на почивката, след като получи травма в края на първото полувреме.

"Не знам какъв е проблемът. Все още не съм говорил с лекарите. Ще имам повече информация утре", каза мениджърът на Сити Пеп Гуардиола.

Въпреки че не успя да пробие защитата на гостите от Милано, Гуардиола остана доволен от изявите на своя отбор.

"Изправихме се срещу наистина труден отбор – шампиона на Италия. Класен отбор във всички аспекти. Наистина съм много доволен от играта, която показахме. Хареса ми всичко в моя отбор, всичко. Бихме предпочели да спечелим, но има още седем мача. Ще видим какво ще стане", коментира Гуардиола.

Дългосрочното бъдеще на Гуардиола е несигурно, тъй като договорът му със Сити изтича следващото лято. Това накара италиански журналист на пресконференцията си след мача да го попита дали някога би помислил да стане треньор в Серия А, но той повтори, че е отдаден на Сити.

"Обичам Италия, но наистина ми е приятно да съм тук. Обичам английския футбол. Фантастичен е. Наистина ми харесва. Оставят те сам да си вършиш работата. Това не се случва никъде другаде. Това е страхотен клуб. Наистина се чувствам добре тук" каза Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА