13 Октомври, 2024 14:59 754 0

Бивш германски национал: Лично ще кажа на Клоп, че направи глупост

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • кевин гроскройц-
  • борусия дортмунд

Това решение на германския специалист предизвика редица остри реакции в родината му, като 36-годишният халф-бек е сред тези, които не одобряват назначаването му

Бивш германски национал: Лично ще кажа на Клоп, че направи глупост - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият германски национал Кевин Гроскройц разкритикува решението на някогашния си наставник в Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп да стане главен ръководител на футбола в “Ред Бул”. Това решение на германския специалист предизвика редица остри реакции в родината му, като 36-годишният халф-бек е сред тези, които не одобряват назначаването му.

“Събудих се, видях, че имам 30 съобщения в телефона, и си помислих: “Какво се е случило?” Аз, както и много хора, си мислех, че е сън, след което се надявах това да е било фалшива новина. Два часа по-късно обаче стана официално. Това беше шокиращо и тъжно. Все още не съм го възприел напълно. Бях вцепенен и безмълвен. Никой не го очакваше, това е много, много странно. Все още не мога да го разбера и не знам как да го обясня. Това беше шокираща новина.

Той си остава мой приятел, на когото дължа много. Винаги ще съм му благодарен, но това е просто тъжно. Дължа му всичко и ще съм му вечно благодарен. Но като футболен фен аз мисля, че това е, казано направо, глупост. Но като приятел трябва да приемаш подобни решения. Когато се видим, лично ще му кажа, че това, което прави, е глупост. Това е факт. Като фен вече няма нужда да го виждам пред южната трибуна, но той винаги е добре дошъл в моя дом. Когато се видим, ще говорим за това. Искаше ми се да напиша: “Моля те, недей, Клопо!”, но той го направи”, коментира в подкаста Viertelstunde Fußball Гроскройц, който в момента се подвизава за шестодивизионния Вакер Кастроп.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА