20 Март, 2015 17:43, обновена 21 Март, 2015 10:16 2 789 2

BlackBerry и Porsche Design отново с общ проект

  • blackberry-
  • porsche-
  • design

Луксозните автомобилни производители отдавна предлагат аксесоари, с които да спечелят симпатиите на хората към даден модел или марка. Една от най-изявените в това отношение компании е Porsche. Немците имат собствено подразделение, наречено Porsche Design и базирано в Битигхайм — Бисинген. В случая те си партнират с производителя на мобилни телефони BlackBerry и това не е първият им проект.

Ексцентричният им модел ще бъде означен като P’9984 и висококачествените материали за изработката му не са пестени. Има много метал в графитен цвят и гръб, тапициран целият във фина кожа. Клавиатурата е изработена от подобен на стъкло синтетичен материал с висока устойчивост на триене. А затъмненото стъкло на дисплея добавя завършеност на цялостния дизайн.

Според Роланд Хейлер, главен дизайнер на студиото, емблематичният стил на новия P'9983 от BlackBerry е вдъхновен с дълголетие, почтеност и индивидуалност в същността си и това ще бъде даден нов начин да изразите индивидуалния си стил с лукса да са една крачка напред. Телефонът е създаден на базата на новата платформа BlackBerry 10.

Техническите характеристики са 3.1-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 720 на 720 пиксела, двуядрен Snapdragon S4 процесор, 2GB RAM и 64GB вътрешна памет, но на цена от $1 950 долара ще бъде голям залък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Гюро

    1 0 Отговор
    Тези снимки, както си пише са на стария P'9983
  • 2 Монго

    1 0 Отговор
    Купувам "Блякбери" /или както там се изговаря/, ако има към него промоция "Порше"...