Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 11:25 4 012 2

Запознайте се с бронирано BMW X7 (ВИДЕО)

  • bmw-
  • x7

Някои ситуации изискват по-високи мерки за сигурност

Запознайте се с бронирано BMW X7 (ВИДЕО) - 1
Снимки: YouTube

Ако сте на пазара за луксозни бронирани SUV-та, то днес ще разгледаме едно предложение разработено от компанията Inkas, за базата на което е използвано най-голямото BMW. Стандартното на външен вид X7 предлага защита от автоматични оръжия и ръчни гранати или BR6 ниво на защита.

Черното надделява във външния вид, а хромирани елементи не могат да бъдат намерени никъде, освен по спиците на джантите. Стъклата също са затъмнени максимално много, без да пречат на видимостта отвътре, а дебелината им е доста по-голяма от тази при оригиналния модел. В задната част багажника е изолиран от останалата част на интериора с малка врата и предпазно стъкло, а според Inkas автоматични оръжия и до две гранати няма да са проблем за голямото SUV.

За да може да се справи с по-тежките метали, от компанията са повишили мощността до 612 конски сили, спрямо стандартните 523, които осигурява 4.4-литровият V8 на BMW. Окачването също е преработено, а акумулатора и критични за колата модули са защитени допълнително.

Екстри като система за пречистване на въздуха, нощно виждане, светлини и сирени, както и димна завеса могат да бъдат поръчани, за допълнително спокойствие на возещите се в бронираното X7 пасажери. За съжаление не се споменава нищо за цената, но тя със сигурност няма да бъде проблем за клиентите насочили се към този тип возила.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    17 1 Отговор
    В момента Ауто Бавария продават една бронирана Х5 на 4000 км. за половин милион лева, така че желаещите могат веднага да си я закупят! Знам че в този сайт пишат предимно милионери та за това помествам тази новина за тяхно улеснение!

    Коментиран от #2

  • 2 devil

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Ще си караш колата и ще си харчиш парите