Last news in Fakti

23 Юли, 2021 11:45 2 967 3

Искате куфар? Можете да си купите Peugeot

  • peugeot-
  • samsonite-
  • куфар

Peugeot и Samsonite лансират куфар за ръчен багаж

Искате куфар? Можете да си купите Peugeot - 1

Peugeot допълва гамата си от лайфстайл продукти и утвърждава позицията си във високия пазарен сегмент с куфар за ръчен багаж с новото си лого. Създаден въз основа на твърдия модел Samsonite C-Lite, неговият емблематичен дизайн има за цел да се хареса на феновете на френската марката. Този нов куфар за ръчен багаж се предлага в онлайн бутика на марката.

Отчитайки тясната свързаност на автомобилния свят с пътуванията, Peugeot обединява сили със Samsonite за продажбата на своя куфар за ръчен багаж. Емблематичният дизайн на куфара, напомнящ черупка на мида, е неделим от твърдата гама на производителя на продукти за багаж. Гербът с лъвска глава в профил - новото лого на Peugeot, е подчертан от сдържания черен цвят на куфара.

Новият продукт за ръчен багаж е твърд и лек, което му придава устойчивост. Размерите му (55 x 40 x 20 до 23 см с разширяване) и теглото му от 2.1 кг го правят идеален за кратки пътувания с автомобил, влак или самолет. Четирите колела и телескопичната дръжка с двойна тръба улесняват придвижването.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Немците

    3 1 Отговор
    Не ме учудва,VW продават наденици
  • 2 пълен ли

    1 0 Отговор
    ще бъде `гювеча`?!
  • 3 номад

    0 0 Отговор
    искам отБоевски