Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 11:20 1 813 7

Мъск превръща Tesla в огромна игрова конзола с добавянето на над 50 хиляди игри

  • tesla-
  • cybertruck-
  • stream-
  • игри-
  • игрова конзола

Компанията ще интегрира игри от Steam в автомобилите

Мъск превръща Tesla в огромна игрова конзола с добавянето на над 50 хиляди игри - 1

Tesla е един от автомобилните производители с най-технологичните коли на пазара и макар част от технологиите да засягат безопасността и да помагат на водача, то има някои напълно безсмислени екстри, които превозните средства на Мъск притежават, Именно те ще станат с едно повече, след като милиардерът обяви, че с екипа му работят над ъпдейт, който ще позволи добавянето на над 50 хиляди игри в автомобилите.

Това ще стане възможно чрез интегриране на игри от платформата Stream, става ясно от поредна публикация на Мъск в Twitter. Публикацията бе отговор на въпрос за това кога се очаква да има нова версия на играта Cyberpunk за Model S/X. Въпреки, че не даде точен отговор на него, шефът на Tesla най-вероятно зарадва повечето фенове като обяви новината, че се работи върху това да бъдат достъпни всички игри от платформата, а не само конкретни заглавия.

Мъск превръща Tesla в огромна игрова конзола с добавянето на над 50 хиляди игри

Мъск потвърди още, че Cybertruck ще разполага с Cyberpunk 2077, но не даде точна заявка за това кога да очакваме пикапът, последните слухове за който, вещаят влизане в серийно производство през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и на това

    6 2 Отговор
    му казвате кола то на нищо не прилича
  • 2 zeus

    9 2 Отговор
    Това кола ли е или аркадна игра? Аз дори навигацията не си пускам, че ме разсейва, а всичките тези глезотии са само предпоставка за ПТП.

    Коментиран от #5

  • 3 Дрън-дрън

    4 3 Отговор
    Е колко да са безполезни? Изключително полезни са за Тесла, защото в тази платформа има и платени игри от който Тесла ще получи процент от всяка продажба.

    Това е много по-добра стратегия за след продажбени печалби в сравнение с това да караш клиентите да ходят в сервиза за да им сменяш измислени от тебе консумативи за стотици долари.

    Изтеглянето на игри не е задължително за клиентите, както ходенето в сервиза на всеки 10-20 хиляди километра да сменяш масло и филтри и ремъци на няколко десетки хиляди километра плюс обтегачи и ролки, а даже и водни помпи, които производителят е решил да направи консуматив, който задължително се сменя на определени километри, дори да работи.
  • 4 Jacques Yves Moineau

    7 2 Отговор
    Утре ще и сложи и една италианска кафе машина, за да стане бар! Що за глупости?
  • 5 Мнение

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "zeus":

    В Щатите имат страшни задръствания и седят на едно място по половин ден, а и те си падат по такива занимания. Вероянто това е идеята.

    Коментиран от #6

  • 6 Какви задръствания?

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Мнение":

    Електромобилите и без задръствания стоят по половин час на зарядната станция и трябва да има какво да правиш.

    Това е печеля печелиш ситуация. Всички са доволни.

    Който не иска да играе на игри, просто не играе. От 20 години на компютъра и телефона нямам нито една игра. За такива като мен има инсталирани други приложения, като браузър, ютуб и netflix . Дето се вика за всекиго по нещо.
  • 7 kjl

    3 1 Отговор
    Още едно доказателство, че Тесла не е кола, а играчка за незрели индивиди.