1 Март, 2022 13:06 4 443 2

Представиха най-бързото зарядно устройство за смартфони в света

  • зарядно устройство-
  • смартфони-
  • realme

Мощността на новите зарядни устройства варира от 100 до 200 вата

Представиха най-бързото зарядно устройство за смартфони в света - 1

На изложението MWC, компанията Realme показа новата си технология UltraDart (UDCA) за ултра-бързо зареждане на смартфони. Мощността на новите зарядни устройства варира от 100 до 200 вата. В подкрепа на тази технология в близко бъдеще ще бъде представен и нов смартфон Realme GT Neo3, който ще може да се зарежда от 150W зарядно устройство.

В момента технологията Dart се използва за зареждане на смартфони, чиято мощност варира от 18 до 65 вата. Използването на най-продуктивните зарядни устройства с технологията Dart позволява презареждане на стандартен смартфон за 35 минути. Използването на UDCA технологията, освен че ще намали времето за презареждане, ще подобри безопасността на работа и издръжливостта на батерията.

Алгоритъмът за управление на паметта гарантира, че температурата на батерията не надвишава 43 градуса по Целзий, дори когато устройството се използва напълно по време на презареждане.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    4 0 Отговор
    Моето зарядно в момента е 120w и зарежда телефона за 20-25 минути. Xiaomi 11TPro

    Коментиран от #2

  • 2 iShit

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чочо":

    Стига си насъсквал прецаканите дето почнаха и зарядните да им продават отделно, че ще вземат да ти обясняват как по-бързо се разгражда батерията :) и въобще не е добре бързото зареждане. Да си купуват 5-20w зарядни а ти приятелю след време може пак да си смениш батерията и да се наслаждаш на бързото зареждане. Или пък за тия пари дето ще ги дадеш за една пръчка може да купиш 2-3 добри телефона и да си ги сменяш през 2 г за разнообразие ако щеш и ще си имаш пак последните ъпдейти. Макар епъл маняците да не знаят, че примерно ъпдейт на miui е много по-добър вариант отколкото на самия андроид :)