Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 13:34 1 244 1

Подготвя ли се Microsoft да пусне нова конзола за облачни игри?

  • microsoft-
  • конзола-
  • игри

Иновацията ще работи на принципа на Chromecast от Google

Подготвя ли се Microsoft да пусне нова конзола за облачни игри? - 1

В Twitter акаунта на шефа на Xbox се появи една много любопитна снимка. На нея погледите на феновете съзряха това, което толкова дълго чакаха от компанията.

Говорим за малко устройство, с което потребителите ще могат да играят Xbox игри, без да се налага да купуват и стартират конзола на Microsoft.

В същото време устройството „светна“ случайно, по време на поздравленията на Фил Спенсър към серията Fallout за нейната 25-та годишнина.

Топ мениджърът на Microsoft умишлено или не показа иновационно устройство, което ви позволява да стартирате Xbox игри без самата конзола.

Притурката ще работи на принципа на Chromecast от Google - ще е необходимо да се свържете с телевизора, след което да се свържете с интернет.

След това неназованото устройство ще може да стартира игри от Xbox благодарение на облачната услуга за игри Xbox Cloud Gaming.

Външно новостта прилича на Xbox Series S. Можем да предположим, че новото устройство на компанията ще бъде сравнимо с досегашния контролер на Microsoft по мащаб.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    3 0 Отговор
    "Подготвя ли се Microsoft да пусне нова конзола за облачни игри?"....Че откъде да знам? Защо питате мене? Питайте Бил Гейй, или той е зает да прави нови програми за съкращаване на човечеството?