Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 15:35 3 413 5

Основният недостатък в новите лаптопи на Microsoft

  • microsoft-
  • surface-
  • лаптоп

Microsoft представи три нови устройства от серията Surface

Основният недостатък в новите лаптопи на Microsoft - 1

Microsoft представи три нови устройства: Surface Pro 9, Surface Laptop 5 и Surface Studio 2+. Въпреки че Surface Pro 9 е много подобен на миналогодишния Surface Pro 8, той се предлага с актуализирани процесори Intel от 12-то поколение или нови SQ 5G ARM чипове.

Последният път, когато SQ чипът се появи в Surface Pro X, резултатът бе компютър, който се оказа едновременно красив и разочароващ благодарение на лошата съвместимост на софтуера на Windows с чиповете Arm, но сега явно нещата не стоят по същия начин.

Основният недостатък в новите лаптопи на Microsoft

Колкото и да е странно, Surface Pro 9 няма жак за слушалки. Това изглежда е пряк резултат от обединяването на Intel и Arm версиите на Surface Pro 9 в едно и също шаси на Microsoft.

Ще припомним, че Surface Pro X беше малко по-тънък, така че премахването на 3.5 мм жак имаше смисъл. Но сега губим жака за слушалки в корпус, който е почти идентичен по размер с миналогодишния модел, което се определя, като сериозен пропуск от специалистите. Вижте повече за новите устройства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корги

    6 7 Отговор
    Прилича на ребрандирано паянтово Леново, хаха.
  • 2 пе4ено ку4е

    5 1 Отговор
    тогивзи ша си купим китайски.по-евтини са и вършат работа. нъл тъй?
  • 3 Знайко

    4 0 Отговор
    хахахаха...вие го губите, ние не ползваме устройства без жак!
  • 4 Знайко

    4 0 Отговор
    На предходния корпус не бе проблем ,че няма жак, щото беше тънък , но на сегашния, който е същия вее е проблем! Да ви имам критерииите!
  • 5 Хахах

    1 0 Отговор
    А кой ползва слушакли с кабел?????
    2023-а сме, не 1993