Last news in Fakti

19 Май, 2022 10:33 3 822 2

Ако не ви се дават пари за съдомиялна, това е решение (ВИДЕО)

  • съдомиялна машина-
  • джаджа

Устройството, подобно на рак, ви помага да се справите с мръсните чинии

Ако не ви се дават пари за съдомиялна, това е решение (ВИДЕО) - 1

Голямо семейство, много чинии, няма миялна машина? Най-добрият вариант е да си купите съдомиялна машина, но тя, както знаем не е евтина. Тогава ви е необходима някаква друга опция за опростяване на домакинските задължения?

В интернет намерихме интересно "междинно" устройство. То няма да замени миялната, но значително ще опрости задачата с миенето на съдове на ръка. Преносимият уред за миене на съдове е доста компактен и въпреки странния си външен вид, напомнящ някакъв вид рак, върши работата си добре.

Джаджата работи на батерии и има контролен панел с няколко режима на миене. Например, за да измиете чиния, я поставяте в устройството, джаджата я хваща със своите специални роботизирани сонди и я върти, докато в този момент четката се движи през съда и премахва мръсотията.

Уредът е подходящ за миене и на лъжици, вилици, дълбоки чинии, ножове... Естествено, то няма да може да се справи със загорели тигани и тенджери, основно поради теглото им.

Преносимата съдомиялна може да бъде добър помощник в кухнята и ще ви позволи бързо да се справите с натрупаното в мивката, но колко време ще работи и дали ще се разпадне след време в ръцете ви, не можем да кажем. Но поне изглежда много интересна. Във всеки случай, докато не се разпадне, можете да спестите за пълноценна съдомиялна машина.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    3 8 Отговор
    Съдомиялните машини са вредни и ненужни за домакинствата, но бяха създадени от западните демократични общества паралелно с вибраторите за техните мажоретки.

    Коментиран от #2

  • 2 Павле...

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Извади си главата от седалището, 16 век отдавна мина...
    Горката ти жена (ако някоя се е излъгала), но съм сигурен, че поне 3 вибратора има, просто ги крие от теб... ;)