Last news in Fakti

12 Декември, 2023 12:14 1 314 7

Зимна шапка с вградени слушалки

  • зимна шапка-
  • bluetooth-
  • слушалки

Новият продукт се предлага в няколко цвята

Зимна шапка с вградени слушалки - 1

Носенето на шапка и слушалки едновременно създава редица неудобства, като хлабаво прилягане на шапката към главата или прекъсване на сигнала в слушалките. Beanie Jam решава този проблем, като създава шапка с вградени безжични слушалки. Така че можете да се наслаждавате на музика и да поддържате главата си топла.

Плетената Bluetooth шапка Beanie Jam изглежда като обикновена плетена шапка. Но в действителност това е безжична слушалка, която се свързва чрез Bluetooth със смартфон, преносим приемник и с други устройства.

Зимна шапка с вградени слушалки

Контролните бутони са дискретно разположени върху кожения етикет отстрани, така че никой около вас няма да възприема този аксесоар като нещо повече от обикновена шапка. Зарежда се за няколко часа и можете да се наслаждавате на възпроизвеждане на музика до 10 часа при сила на звука от 70% или по-ниска.

Освен това Bluetooth плетената шапка Beanie Jam Faux Fur Lined също се справя с основните си задачи благодарение на подплатата от изкуствена кожа и „дишащия“ материал, който предпазва главата от прегряване. Новият продукт се предлага в няколко цвята.

Зимна шапка с вградени слушалки


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    9 0 Отговор
    Някой ако ми обясни как една шапка спира сигнала към слушалките има каса бира от мен :)
  • 2 Баш Батка

    4 0 Отговор
    Фафли това е ваш терен, да пишити и купирати. Дажи ни чита пръвописа вий,
  • 3 123

    3 0 Отговор
    Просветлението идва в тишина.
  • 4 Новичок

    4 0 Отговор
    Пфу... Има ги в "Джъмбо" от 5 години,по 20лв. бяха.
  • 5 Нищо

    5 0 Отговор
    не чуват и нищо не виждат с тези шапки .
  • 6 Дуньо простия

    5 0 Отговор
    А кога станат за пране, тогава ко прайм ???
  • 7 АМИ ЛЯТОСКА КО

    0 0 Отговор
    СТАВА С ТАЯ ШАПКА НА ПЛАЖА !