Last news in Fakti

18 Април, 2023 11:51 5 382 3

Acer представи невероятна електрическа тротинетка (ВИДЕО)

  • тротинетка-
  • acer-
  • predator extreme

Компанията позиционира Predator Extreme, както за комфорт в градски условия, така и за офроуд

Acer представи невероятна електрическа тротинетка (ВИДЕО) - 1

След като наскоро представи футуристичен електрически велосипед, Acer демонстрира още едно измишльотина на колела. Това е невероятен електрически скутер, известен като Predator Extreme.

Устройството беше пуснато под управлението на дъщерното дружество Acer Gadget. Електрическият скутер Predator Extreme е сравнително малък по размер, но е проектиран да „носи мощността и производителността на офроуд мотоциклет“.

С мотор от 700 W, той не е толкова мощен, колкото истински кросов мотоциклет, но наистина изглежда като забавен начин за преминаване по черните пътища. Скутерът има дизайн с пълно окачване и стъпала вместо "палуба" за стоене.

Acer изглежда позиционира тротинетката Predator Extreme както за комфорт в градски условия, така и за офроуд, обяснявайки, че „здравият дизайн на скутера също така позволява на водачите да изпълняват различни каскади като скокове на бордюр и др.

Пътниците също могат лесно да превключват между скоростните му режими: 6 км/ч, 15 км/ч и 25 км/ч. Predator Extreme се присъединява към други предложения за мобилност от Acer Gadget, като наскоро пуснатия електрически велосипед ebii и двата скутера от Acer и Xplova.

Президентът на Acer Gadget Алън Джонг обясни, че това е част от стремежа на компанията да разшири своята мобилна продуктова линия: „Електрическият скутер Predator Extreme носи ново ниво на забавление и мобилност към нашата линия от екологични технологии.

Тази година планираме да продължим да разширяваме нашата гама от офроуд електрически скутери, за да създадем пълна гама от решения за мобилност, за да обслужваме по-добре по-голяма и по-разнообразна потребителска база.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИРбушон

    11 0 Отговор
    Е точно с тия малки гуми ли офроуд? 😂😂

    Коментиран от #3

  • 2 оФчара

    15 0 Отговор
    Емили за рекламно лице .....веднага.
  • 3 ПалавНИК

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТИРбушон":

    Иначе рекламния клип добре са го барнали.