18 Октомври, 2024 20:00 737 5

Citroen Ami получи освежена визия

  • citroen-
  • ami-
  • фейслифт

Задвижването остава същото

Citroen Ami получи освежена визия - 1

Citroën Ami получи значителна актуализация за 2024 г. Обновеният Ami се отличава с по-смел външен вид с нови предни и задни престилки, отличителни фарове и привличащи вниманието капачки на джантите.

Въпреки ниската си скорост и ограничения си пробег Ami е намерил верни клиенти, като от пускането му на пазара през 2020 г. са продадени над 65 000 бройки. Уникалният дизайн, достъпната цена и електрическото задвижване на Ami го правят популярен избор за градските шофьори.

Citroen Ami получи освежена визияcitroen-ami-poluchi-osvejena-vizia-2.webp" />

Интериорът на Ami предлага комфортно и практично изживяване при шофиране, с функции като климатик, електрически прозорци и информационно-развлекателна система със сензорен екран. Въпреки че интериорът може да не е толкова луксозен, колкото някои други автомобили, той осигурява всичко необходимо за ежедневното пътуване.

Citroen Ami получи освежена визия

Ami се задвижва от малък електромотор, който произвежда 6,1 конски сили. Това осигурява на Ami максимална скорост от 45 километра в час и пробег от 80 километра с едно зареждане. Батерията на Ami може да се зареди напълно за по-малко от 4 часа с помощта на зарядно устройство с мощност 3,6 kW.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мую шопа

    3 5 Отговор
    Те такова животно, нема!

    Коментиран от #4

  • 2 това като някакъв виц

    6 4 Отговор
    Питат те какъв Ситроен имаш и отговаряш "амиии".... сиреч никакъв
  • 3 Сатана Z

    6 2 Отговор
    Моят хладилник е по—голям от тази сапунерчица,която се зарежда с USB порт.
  • 4 дфгдгфлкгк

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мую шопа":

    Имааааааа срещу 20 000 лева е твоя.
  • 5 Край

    3 0 Отговор
    Хубаво го гледайте - това е автомобилът на средната класа когато бъдат забранени двг колите. Тия дето нямат 20хил. ще маат крачолите. Между другото количката е прилична за малки градове за по-голумите проблем е ниската и скорост с 40 км./час по цариградско, или България ще те отнесе някой недогледал шофьор на 3 тона джип.